Byggföretag som bland annat bygget garderober

Tycker att det kan vara kul att göra vissa saker själv, jag är ändå ganska pysslig av mig, en då är det som sagt pyssel. Det är lättare snickerier eller scrapbooking eller sådant och inte så mycket hela renoveringar. Där går min gräns, för jag är pysslig och inte superhändig, det är en skillnad. Tycker dock att det är ganska roligt att göra det och om jag visste hur jag skulle göra så skulle jag gärna göra sådant själv också bara att jag är lite av en perfektionist och därför vill jag gärna att det ska bli perfekt och ända sättet för att det ska kunna bli nästan perfekt är ju om jag ser till att kunna överlåta det hela till byggföretag istället. Förhoppningsvis så kommer det hela att kunna ordna sig och jag kommer framförallt att kunna låta snickarna från Tankereds Byggservice AB och deras byggföretag i Norrköping sköta det mesta av renoveringen åt oss här hemma.

Vet inte exakt hur jag vill ha det än dock, har en ganska bra idé men den är inte solklar så jag får nog göra så att jag tänker igenom det lite också och genom det försöker se till att få till det ordentligt så att det på det sättet kan bli som jag vill så att det inte bli så mycket annat som hamnar fel eller som börjar att krångla.